Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ : Ο ΜΠΟΛΑΝΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ



Ο Στάλε Σολμπάκεν με δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως ο Κρίστιαν Μπολάνιος δεν θα συνεχίσει στην Κοπεγχάγη.

Ο Νορβηγός τεχνικός της Κοπεγχάγης μίλησε για τον Μπολάνιος, έναν παίκτη που όπως φαίνεται απασχολεί τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας χρονιάς.

«Η αλήθεια είναι πως με εξέπληξε το γεγονός πως ο Μπολάνιος έχει πάει τόσο καλά στο Μουντιάλ καθώς την χρονιά που μας πέρασε δεν έδειξε τόσο καλή εικόνα. Δείχνει πως είναι σε πολύ καλή φόρμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι καλό για εκείνον. Όμως δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει», υπογράμμισε.

Για τον Κριστιάν Μπολάνιος που μένει ελεύθερος από την ομάδα της Δανίας υπάρχει ενδιαφέρον από ορισμένες ομάδες και ενώ οι εμφανίσεις του στο Μουντιάλ πρόκειται να τον κάνουν μεταγραφικό στόχο και αρκετών άλλων συλλόγων. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Μπολάνιος μπορεί να παίξει με επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :