Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

«ΚΛΕΒΕΙ» ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο... ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ;



Στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Νικ Καλάθης!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος αποτελεί τον... μεγάλο στόχο για την περιφέρεια. Ο διεθνής γκαρντ είναι αρκετά πιθανό να αφήσει το NBA, όπου φέτος αγωνίστηκε στους Μέμφις Γκρίζλις, και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ωστόσο ο τελικός του προορισμός υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι το ΟΑΚΑ, αλλά... η Πόλη!

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Νικ Καλάθη (PG, ύψος 1.98μ., γενν. το 1989), ενώ παράλληλα βρίσκεται μία… ανάσα από τη συμφωνία με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, όπως ήδη έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο Σέρβος γκαρντ (γενν. το 1992, ύψος 1.97μ.) έκανε σπουδαία χρονιά φέτος, πρόσφατα οδήγησε την Παρτιζάν στον τίτλο και στην Ευρωλίγκα μέτρησε 14.8 πόντους (37% στα τρίποντα), 3.7 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (23 συμμετοχές / 31:26 λεπτά).

Παράλληλα αναφέρεται πως στο στόχαστρο της Φενέρ βρίσκεται ο Μίλος Τεόντοσιτς (PG, γενν. το 1987, ύψος 1.95μ. / 10.7π., 34.7%τρ., 2.5ρ., 4ασ. φέτος στην Ευρωλίγκα).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :