Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΤΙΝΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ»


Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων έχει μπει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος διαπρέπει ΚΑΙ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν ξανά από τους καλύτερους στο ματς με τους Ιάπωνες και παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Το όνομα του Μανωλά, είναι φυσιολογικό να έχει μπει στις λίστες αρκετών ομάδων, μεταξύ άλλων και της Ρόμα, ο προπονητής της οποίας Ρούντι Γκαρσία, θέλει να τον αποκτήσει.

«Το νέο όνομα είναι του Έλληνα Μανωλά, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο παγκόσμιο Κύπελλο. Βρίσκεται στη λίστα του Σαμπατίνι (Βάλτερ Σαμπατίνι: διευθυντής ποδοσφαίρου στη Ρόμα) τουλάχιστον δύο χρόνια», γράφει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "repubblica.it" και ίσως από εδώ και πέρα γίνουν πιο σοβαρές κινήσεις από τους Ιταλούς, καθώς ο αμυντικός του Θρύλου έχει πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :