Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ... ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ!



Ένα μικρό... χαμό έχει προκαλέσει μετά την απόδοσή του στον αγώνα κόντρα στην Ουρουγουάη ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος βλέπει το όνομά του να "κυκλοφορεί" σε κάθε Μέσο. Ο Κοσταρικανός ήταν πολύ καλός, έκανε τα... πάντα στο γήπεδο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών ομάδων.

Μία από αυτές είναι και η Μίλαν, με την Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, να προσφέρει τον Κάμπελ, αλλά και χρήματα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπαλοτέλι, του Ιταλού φορ που έχει μάνατζερ τον Ραϊόλα.

Μια άλλη εκδοχή, λέει πως η Μίλαν είναι αυτή που ζήτησε να μπει στα ανταλλάγματα ο Κάμπελ, καθώς, «δεν τον ξέρει μόνο από το Μουντιάλ, αλλά και από την παρουσία του στον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά στο ρεπορτάζ της Άρσεναλ, τονίζεται ότι δεν πρέπει να αφήσει τον Κάμπελ, αλλά άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Βενγκέρ δεν τον έχει στις προτεραιότητές του και για αυτό ο Ολυμπιακός επιμένει ακόμα για την απόκτησή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :