Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ

Για το τι θα αποφασίσει για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης, για την ώρα είναι άγνωστο, αφού ο αρχηγός του Θρύλου θα πρέπει να ηρεμήσει από την ένταση των τελικών –για μία ακόμα φορά θεωρεί πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη προσπάθειά του ίδιου και των συμπαικτών του- και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον ηγέτη της ομάδας και τη νέα σεζόν στο Λιμάνι. Δεν είναι λίγοι μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν πως δύσκολα ο 32χρονος παίκτης θα αποχωρήσει τώρα στα δύσκολα που η ομάδα απέτυχε.

Η μοναδική πληροφορία που για την ώρα είναι δεδομένη, αφορά το αν θα αγωνιστεί ο Λαρισαίος γκαρντ με την Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Η απάντηση είναι «όχι» και δεν έχει να κάνει με την γνωστή κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ για την ασφάλιση των παικτών.

Ο Σπανούλης, έχει αποφασίσει να απέχει για ένα χρόνο από το αγαπημένο του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο που τον άφησαν εκτός για ενάμιση μήνα φέτος δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως και το καλοκαίρι θέλει να ξεκουραστεί, για να είναι απόλυτα έτοιμος και υγιής τη νέα σεζόν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσει με τον Φώτη Κατσικάρη και θα θέσει εαυτό εκτός ομάδας, κάτι που λογικά θα γίνει σεβαστό από την ομοσπονδία, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού που δεν θα παίξει φέτος με το εθνόσημο, είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ, έχει αποφασίσει και αυτός να απέχει για τους ίδιους λόγους, καθώς η θλάση που τον ταλαιπώρησε φέτος και γενικότερα η κόπωση που έχει από τις συνεχόμενες συμμετοχές στις μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική, τον έχουν οδηγήσει σε αυτή την απόφαση.

Και για τους δύο, ο,τιδήποτε αποφασίσει η ΚΑΕ για τους διεθνείς δεν έχει σχέση με την απόφασή τους να μην δώσουν το παρών στα γήπεδα της Ισπανίας και δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων στο θέμα της Εθνικής, αν και το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι οι παίκτες να μην πάνε στο μουντομπάσκετ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :