Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ... ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΕ ΖΙΝΙΑΚ!



Η Μαρσέιγ πιέζει τον Ζινιάκ να κλείσει σε ομάδα με την οποία θα κάνει το... deal την ώρα που η Μπεσίκτας ανέβασε την προσφορά της!

Σύμφωνα με γαλλικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Μαρσέιγ διευκρίνισε στον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ ότι θα πρέπει πλέον να συναινέσει στο να κλείσει στην ομάδα με την οποία θα υπάρξει συμφωνία.

«Θα κλείσεις με όποια ομάδα τα βρούμε αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα», ήταν το... τελεσίγραφο των Μαρσεγιέζων στον παίκτη τον οποίο θέλουν να πουλήσουν άμεσα, έχοντας αρχίσει να κουράζονται από τα... τερτίπια του και την άρνησή του να πάει σε ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ, ενώ η Μπεσίκτας φρόντισε ήδη να αυξήσει την προσφορά της και προς την Μαρσέιγ και προς τον παίκτη.

Το ποσό που δίνει στους Γάλλους δεν έχει διαρρεύσει ακόμα ωστόσο για τον Ζινιάκ τα δεδομένα είναι τα εξής: συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές 2 - 2.5 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες των Γάλλων πάντως αναφέρουν πως όσο περνούν οι ώρες η Μπεσίκτας αποκτά προβάδισμα για τον παίκτη έναντι του Ολυμπιακού και των άλλων διεκδικητών.

Το θέμα είναι βέβαια εάν θα... κολλήσει ξανά η υπόθεση λόγω της επιθυμίας του Ζινιάκ που δεν... τρελαίνεται για το τουρκικό πρωτάθλημα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :