Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ»



Ο προπονητής της Μπούρσασπορ με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο αποκάλυψε επαφή της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για τον Χοσέ Χολέμπας!

Ο Σενιόλ Γκουνιές τεχνικός της Μπούρσασπορ υποστηρίζει πως ο σύλλογός του έχει αρχίσει συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας, τονίζοντας μάλιστα πως τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα.

Οι ερυθρόλευκοι από μέρους τους με ένα ποσό από 2 - 3.5 εκατ. ευρώ θα παραχωρούσαν τον παίκτη.

«Υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Χοσέ Χολέμπας.

Για εμάς το οικονομικό θέμα δεν αποτελεί πρόβλημα. Θέλουμε να πάρουμε καλούς ξένους παίκτες. Ο Χολέμπας είναι η επιλογή μας για την άμυνα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλουμε πιο πολύ. Ξέρουμε όμως πως έχει προσφορές από την Ισπανία και την Πρέμιερ Λιγκ αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κλείσουμε. Το θέμα για εμάς θα είναι να επιδιώξουμε να πετύχουμε συμφωνία για τον παίκτη», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή της Μπούρσασπορ.

Η Μπούρσασπορ παλαιότερα ήθελε και άλλους παίκτες των ερυθρόλευκων όπως τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Για τον Χολέμπας κατά τα άλλα υπάρχουν πολλά σενάρια και στη Γαλλία. Ένα εξ αυτών μάλιστα υποστηρίζει πως ο Γιόαν Μολό (ποδοσφαιριστής που ήθελε πέρυσι ο Ολυμπιακός) ανήκει στην Σεντ Ετιέν που εξετάζει το ενδεχόμενο να τον προσφέρει ως... αντάλλαγμα για να πάρει τον διεθνή μπακ.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :