Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ... ΧΑΚΕΤ»!

Η έγκυρη Λιθουανική ιστοσελίδα "krepsinis.net" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο 6μηνος αποκλεισμός του Ντάνιελ Χάκετ από την Ιταλική ομοσπονδία και το σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας για τον παίκτη. 

Για τον 26χρονο ύψους 1.98 μ. Αμερικανό παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φενέρ ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει τόσο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και από τον Ολυμπιακό, αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα... 

Στη συνέχεια οι Λιθουανοί υπενθυμίζουν το λόγο της τιμωρίας, που ήταν η αυθαίρετη αποχώρηση του παίκτη από την Εθνική ιταλίας που του απέφερε ποινή 6 μηνών, η οποία θ'αρχίσει να ισχύει από τις 12 Οκτωβρίου, με τον παίκτη να μπορεί να επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις τον... Απρίλιο.

Η ποινή ήταν αποκλεισμός για 5 μήνες, αλλά σ'αυτούς προστέθηκε ακόμη ένας μήνας, για δημόσιες δηλώσεις του παίκτη...

Υ.Γ : Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά ο Χάκετ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Το τι θα θέλαμε να συμβεί το είχαμε γράψει σε άρθρο μας πριν από 4 μέρες και μακάρι ν'αποδειχθεί... προφητικό σε ότι αφορά τον Αμερικανό παίκτη. (Δείτε το συγκεκριμένο άρθρο ΕΔΩ).




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :