Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! *PHOTO & VIDEOS*

Όπως απο το πρωί σας ενημερώσαμε ο Ντουρμάζ ήταν μία ανάσα από τον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ).

Αύριο λοιπόν ο Τζίμι Ντουρμάζ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία πλέον να είναι οριστική,όπως αναφέρει η Σουηδική ιστοσελίδα "aftonlabed" στο πρώτο της θέμα μάλιστα!


Oι Τούρκοι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 2,7 εκ ευρώ από τη μεταγραφή του παίκτη στο Θρύλο, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό θα του αποφέρει περίπου 1 εκ ευρώ το χρόνο!

«Αύριο θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας», αναφέρουν οι Σουηδοί στο ρεπορτάζ τους, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη,Μάρτιν Νταλίν, δήλωσε : «Δεν είναι κρυφό ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :