Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΑΦΕΛΑΪ ΕΠΑΙΖΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ...



Ο Ιμπραϊμ Αφελάι ξέρει από... Ολυμπιακό, αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργού οι οπαδοί του στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους ερυθρόλευκους στο "Ναό" πριν από δύο χρόνια με τη φανέλα της Σάλκε και συγκεκριμένα στο ματς της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, που είχε βρει την γερμανική ομάδα να κερδίζει με 1-2.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός, που έχει να επιδείξει μία κατάκτηση Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα το 2011, έρχεται στο Θρύλο, με σκοπό να μεταδώσει λίγη από τη... λάμψη του στην ομάδα, που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Όπως επίσης και να γίνει ένα αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, που σχεδιάζει να δημιουργήσει ο Μίτσελ, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν που ξεκινάει...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :