Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΣΤΟ... CAS Ο ΣΟΥΑΡΕΣ!



Ο Λουίς Σουάρες ζήτησε ενώπιον του CAS στη Λωζάνη μείωση της ποινής του για το… δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι. Πέντε ώρες κράτησε η διαδικασία, ενώ η απόφαση αναμένεται την άλλη εβδομάδα.

Την ετυμηγορία του CAS περιμένει ο Λουίς Σουάρες ελπίζοντας σε μείωση της ποινής που του είχε επιβληθεί για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής παρουσίασε για περίπου πέντε ώρες τις θέσεις του ενώπιον του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης και στη συνέχεια αποχώρησε.

Να θυμίσουμε ότι ο Ουρουγουανός φορ έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό εννιά αγώνων από την FIFA για τις υποχρεώσεις της Ουρουγουάης, καθώς επίσης και με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν τις 26 Οκτωβρίου με την Μπαρτσελόνα, που δαπάνησε 88 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :