Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΙΚΗ... ΔΙΟΡΙΑ ΣΕ ΣΙΜΟΝΣ!



Σε αναζήτηση λύσης, προκειμένου να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, παραμένει ο Σέντρικ Σίμονς.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, αφού δεν αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο τη νέα χρονιά από την στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον υπολογίζει μόνο για την Ευρωλίγκα και όχι για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Σέντρικ Σίμονς έχει ήδη δεχθεί πρόταση από την Καρσίγιακα, για να μετακομίσει στην Τουρκία, ωστόσο για να μείνει ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους και να μεταγραφεί στη γείτονα χώρα θα πρέπει να καταβληθεί στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Η πλευρά του παίκτη ζητάει να αποχωρήσει με λιγότερα, η δε Καρσίγιακα αποφάσισε να μην μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, έδωσε διορία μέχρι αύριο στο Σέντρικ Σίμονς να βρει τη... «χρυσή τομή» με τον Ολυμπιακό, για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει μαζί της.

Απομένει πλέον να δούμε εάν ο Αμερικανός θα κάνει σχετική κίνηση ή θα αποφασίσει, τελικά, να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :