Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΑ... «ΝΕΥΡΑΚΙΑ» ΜΕ ΝΑΒΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ! (ΡΗΟΤΟ)



Παίκτης της Μίλαν είναι πλέον και επίσημα ο Ντιέγκο Λόπεθ, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν γνωστή εδώ και καιρό, με τον 31χρονο γκολκίπερ να βρίσκεται στο Μιλάνο εδώ και λίγα 24ωρα και χθες (13/8) να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους «ροσονέρι». Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» το κόστος της μεταγραφής του Ντιέγκο Λόπεθ ανέρχεται σε 13 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, χθες υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των «μερένχες», οι οποίοι ευχήθηκαν στον Λόπεθ καλή τύχη στη νέα σελίδα της καριέρας του, ευχαριστώντας τον για την αφοσίωσή του στο σύλλογο και τον επαγγελματισμό του. Όλα αυτά βέβαια μετά τα... "νευράκια" του για την απόκτηση του Νάβας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :