Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΛΟΥΙΖΑΟ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ... ΜΑΝΩΛΑ!



Έγκυρες ιταλικές πηγές φέρνουν τον Λουιζάο να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους.

Η Άρσεναλ είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στον Κώστα Μανωλά αυτήν τη στιγμή, με τους «μπιανκονέρι» όμως να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια να τον κάνουν δικό τους παρά τη συμφωνία με τον Λουιζάο.

Ιταλικά ΜΜΕ θέλουν τη «Γηραιά Κυρία» να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο στόπερ της Μπενφίκα, στον οποίο δίνει τριετές συμβόλαιο και 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Εκείνο που απομένει είναι να δώσει το «ok» και η Μπενφίκα, η οποία εμφανίζεται αρχικά να ζητάει περί τα 4 εκατ. ευρώ, με την Ιταλική ομάδα να τον θέλει από την πλευρά της χωρίς κάποιο αντάλλαγμα και τις εξελίξεις να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, την ώρα που η Γιουβέντους συνεχίζει να θέλει τον στόπερ του Ολυμπιακού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Aπαραίτητη η διευκρίνηση γιατί κάποια ελληνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αν πάρει τον Λουιζάο δεν θα κινηθεί για Μανωλά... Το ιταλικό δημοσίευμα όμως, άλλα λέει...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :