Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΜΠΙΝΤΑΛ!



Ο Ερίκ Αμπιντάλ γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» της Καταλωνίας, ανέφερε: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω την πόρτα. Ο αποκλεισμός μου από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια απογοήτευση για μένα, γιατί ήθελα να αποχωρήσω συμμετέχοντας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ήθελα να πω αντίο στην εθνική ομάδα αγωνιζόμενος, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς δεν έγινε».

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έκανε το ντεμπούτο του στους «τρικολόρ» στις 16 Αυγούστου 2004 σε ένα φιλικό με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Συνολικά έχει 67 συμμετοχές, ενώ πήρε μέρος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2006 και 2010 και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :