Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ... ΑΜΠΝΤΟΥΝ!



Ο ΠΑΟΚ «εντόπισε» την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, στη συνέχεια -αν και ήθελε να το αποφύγει- κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", η διαφαινόμενη μετακίνησή του από τον αγγλικό σύλλογο στον ΠΑΟΚ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Αλγερινός, που έχει συμβόλαιο της τάξης των 1,3 εκ. ευρώ το χρόνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, προσπάθησε να μείνει ελεύθερος, ζητώντας αποζημίωση από την ομάδα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού, Στιούαρτ Πιρς. Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του, αλλά αμέσως τόνισε στον ποδοσφαιριστή ότι το ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ως ετήσια αποζημίωση είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που έχει λαμβάνειν στη Φόρεστ.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μέρες και φαίνεται πως οι τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Τζαμέλ Αμπντούν) τα βρήκαν. Στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του Αμπντούν για τη σεζόν 2014-15, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αλγερινός πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα έπαιζε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, και ακολούθως θα υπήρχε ένα ποσό -κοντά στο ένα εκατ. ευρώ- με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε μέχρι αυτό το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ου δημοσιεύματος, παρά την επιμονή του Ζήση Βρύζα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αμπντούν, ο παίκτης, για συγκεκριμένους λόγους, έχει απορριφθεί. Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, ο ΠΑΟΚ καλείται να αλλάξει... ρότα και να συνεχίσει την αναζήτηση, όχι μόνο στην υπόθεση του εξτρέμ, αλλά και σε αυτές του κεντρικού αμυντικού και του εσωτερικού μέσου, που είναι ακόμα ανοικτές, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη να φέρνει όλα τα θέματα στο προσκήνιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :