Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο... «ΜΑΡΑΔΟΝΑ»!

Πριν κάποιες μέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Τζαμέλ Αμπντούν... αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό όσο έψαχνε εξτρέμ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Φυσικά περίπτωση να γύριζε στον Ολυμπιακό ο Αμπντούν ή ο Τζιμπούρ με τον Μίτσελ προπονητή, δεν υπήρχε ούτε μία στο 1 εκ! 

Στο λιμάνι μόνο που δεν... πανηγυρίζουν για την επιτυχημένη αντιμετώπιση των υποθέσεων των δύο Αλγερινών.

Εκτός από το γεγονός που από τη στιγμή που έφυγαν σταμάτησαν "σπαθί" οι μουρμούρες στ'αποδυτήρια, ο Ολυμπιακός εισέπραξε και 2,8 εκ ευρώ για παίκτες που είχαν αποκτήσει ως ελεύθερους από  ΑΕΚ και Καβάλα.

Στο λιμάνι ξέρουν εδώ και αρκετές μέρες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αμπντούν  και φυσικά δεν τους... απασχολεί καθόλου.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιμπραίμ Αφελάι, που να βρεθεί χώρος λοιπόν για τον... «Μαραδόνα της Αλγερίας», όπως είχε αποκαλέσει χαριτολογώντας ο Μίτσελ τον Αμπντούν κάποια στιγμή...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :