Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ» ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΑΝ ΜΠΟΥΙΤΕΝ...



Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ντάνιελ φαν Μπούιτεν, έχοντας πάρει το τρεμπλ με την Μπάγερν Μονάχου το 2013, αλλά και 84 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα του Βελγίου.

Μετά από μία λαμπρή καριέρα 16 ετών, ο Ντάνιελ φαν Μπούιτεν αποφάσισε να... σταματήσει την καριέρα του. Ο 36χρονος Βέλγος αμυντικός βρέθηκε τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Αμβούργο, Μαρσέιγ, Σταντάρ Λιέγης, Μάντσεστερ Σίτι και Σαρλερουά όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 1998.

Το όνομα του διεθνούς αμυντικού, είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες ακόμα και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο έχοντας πάρει μία τέτοια απόφαση, όπως ήταν φυσικό δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, βρέθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, κλείνοντας την καριέρα του με 84 συμμετοχές.

«Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως θέλω να μπορώ να αποδώσω το καλύτερο δυνατό. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως, δεν νιώθω έτοιμος να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν και για αυτό αποφάσισα να σταματήσω», είπε ο ίδιος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :