Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΟΣΕΒΙ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!



Σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού στη... «μάχη» του τίτλου, εμφανίστηκε ο Ματιέ Ντοσεβί, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Αν συνεχίσουμε με νίκες και δυνατά, θα βρεθούμε μπροστά. Το πρωτάθλημα είναι μία μεγάλη διοργάνωση, με διάρκεια και συνεχίζοντας να παίρνουμε νίκες, θα έχουμε τη δυνατότητα να προσπεράσουμε και να κατακτήσουμε εμείς το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είπε: «Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς γκολ, έχουμε συνηθίσει να σκοράρουμε εμείς πρώτοι γκολ. Κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια, παλέψαμε να το γυρίσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το αν είναι «κλειδί» για τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα, τόνισε: «Πράγματι, μας βολεύει όταν προηγούμαστε στο σκορ, γιατί στη συνέχεια οι αντίπαλοι ανοίγονται να αναζητήσουν την ισοφάριση και βρίσκουμε χώρους. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και να... κυνηγάμε εμείς, πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις».

Για τη βοήθεια που προσέφεραν σήμερα οι αλλαγές, σχολίασε: «Όλοι θέλουν να παίζουν, σε κανέναν δεν αρέσει όταν μαθαίνει ότι μένει στον πάγκο και δεν θα παίξει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, όπως κάναμε σήμερα τα παιδιά που μπήκαμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα όταν χρειάζεται.

Χαίρομαι που παίζω πολύ πιο συχνά τώρα τελευταία. Έχω ξαναπεί ότι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Στο διάστημα που ήμουν τραυματίας, έχασα μέρος της ψυχολογίας μου και της κατάστασής μου. Τώρα αισθάνομαι δυνατός και κάθε ευκαιρία που παίζω, θα είμαι ακόμα και καλύτερος και θα βοηθάω την ομάδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :