Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ



Με χαλαρή προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξαν απρόοπτα, συνεχίστηκε σήμερα (13/12) το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Στο Λιμάνι έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τη δύσκολη νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα στο φαληρικό στάδιο, για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Πλέον, η προσοχή τους είναι αποκλειστικά στραμμένη στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Πανιώνιο, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/12, 17.00) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ξεκίνησε σήμερα (12/12), με τους παίκτες να προπονούνται σε χαλαρό ρυθμό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, πλην των γνωστών περιπτώσεων του Γιώργου Πρίντεζη και του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι παραμένουν εκτός παρκέ όντας τραυματίες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :