Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΧΑΛΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες της Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε δεν δείχνει διάθεση να παραχωρήσει τον Πορτογάλο διεθνή στην παρούσα φάση παρά την επιθυμία του τελευταίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την γειτονική χώρα, τα «καναρίνια» κοστολογούν τον Μπρούνο Άλβες με 5.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Ζενίτ ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει σε διαδικασία δημοπρασίας και παρά την αναγκαιότητα που παρατηρείται για την απόκτηση σέντερ μπακ μετά την επικείμενη αποχώρηση του Αμπιντάλ αλλά και τον τραυματισμό του Μποτία, αναμένεται να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το συμβόλαιο του Μπρούνο Άλβες με την Φενέρμπαχτσε εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 με τον τεχνικό του τουρκικού συλλόγου, Ισμαίλ Καρτάλ να υπολογίζει εσχάτως τον 33χρονο άσο.

Ο Πορτογάλος μάλιστα έκανε δηλώσεις για το προσεχές ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ερσίγεσπορ, τονίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

* Αρκετά νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει ότι η υπόθεση του Μπρούνο Άλβες, όπως και αυτή του Μπεν Αρφά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία δεν θα προχωρήσουν... Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :