Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΑΚΑΣ : ΠΡΟΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΟ ΡΕΚΟ



Στις ιδιαιτερότητες, που κρύβει για τον Ολυμπιακό η πρώτη αναμέτρηση της νέας χρονιάς κόντρα στον Πανιώνιο (10/1- 19.00) αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Δελακάς.

«Στο πρωτάθλημα ούτως η άλλως έχουμε βάλει τις βάσεις και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά είναι μια καλή πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με την Προ Ρέκο. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας που μπορούμε να βελτιώσουμε και να αποκτήσουμε ρυθμό.

Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο επόμενων αντιπάλων μας και δεν συγκρίνουμε τον Πανιώνιο με την Προ Ρέκο. Η Προ Ρέκο είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και ίσως και της Ευρώπης. Το δυναμικό της αποτελείται από παίκτες υψηλού επιπέδου. Τη θεωρώ μια από τις καλύτερες ομάδες αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να το παλέψουμε και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι για να δούμε που βρισκόμαστε απέναντι σε μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι με την Προ Ρέκο», είπε ο πολίστας του Θρύλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :