Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ... «ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ»!



Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν ασίσταντ στη Σετούμπαλ, Κάρλος Σαΐνιο, εκθείασε στο "gazzetta.gr" τον Βίτορ Περέιρα.

«Δουλευταράς και φιλόδοξος, από τους καλύτερους στην Πορτογαλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κάρλος Σαΐνιο από τις πιο αγαπητές φιγούρες στους κόλπους της Πόρτο, θήτευσε στον περιώνυμο σύλλογο ως ποδοσφαιριστής (1998-2001) αλλά και υπεύθυνος των Ακαδημιών των «Δράκων». Πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Ντομίνγκο Πασιένσια, αποτελώντας τον άμεσο συνεργάτη του στην Σετούμπαλ.

Ο πρώην μέσος του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε ενήμερος για την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέρα.

«Ναι, είναι πλέον γνωστό και εδώ στην Πορτογαλία πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην χώρα, όλοι τον παραδέχονται.

Πρόκειται για δουλευταρά και φιλόδοξο προπονητή που θα προσφέρει στον Ολυμπιακό. Έχει συγκεκριμένο πλάνο και ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του Ολυμπιακού προκειμένου να προσαρμοστεί άμεσα. Θεωρώ πολύ καλή την κίνηση του Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαίνιο για να προσθέσει:

«Ο Περέιρα είναι ένας άνθρωπος που σέβονται όλοι στην Πορτογαλία για τις επιτυχίες του με την Πόρτο. Είναι ωραίος τύπος και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του. Ένας πράος άνθρωπος».

Ο ασίσταντ κόουτς της Σετούμπαλ θεωρεί πως μέσω του Ολυμπιακού ο Περέιρα μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερες διακρίσεις στην καριέρα του.

«Στην Σαουδική Αραβία πήγε προφανώς για τα χρήματα, όμως η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι εντελώς διαφορετική. Με τον Ολυμπιακό μπορεί να κατακτήσει πρωταθλήματα και να ακουστεί και πάλι το όνομα του.

Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος του και είναι λογικό να θεωρεί πρόκληση την συγκεκριμένη δουλειά. Στο παρελθόν είχε προτάσεις από την Αγγλία και βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει εκεί. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός του δίνει αυτή την ευκαιρία για το μέλλον».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :