Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΥΨΟ ΚΑΙ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ!



Ο Δημήτρης Αγραβάνης έβγαλε το γύψο, αλλά η επιστροφή του στα παρκέ... αργεί ακόμη αφού σε περίπου 15 ημέρες θα μπει για προπόνηση με κανονικούς ρυθμούς.

Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε το σημαντικότερο στάδιο του τραυματισμού του και... μετράει αντίστροφα. Ο γύψος αφαιρέθηκε από το χέρι του και πλέον έχει ξεκινήσει κινησιολογία και ενδυνάμωση. Ο Αγραβάνης φυσικά και παρακολουθεί την τακτική και τα συστήματα τα οποία βάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά χρειάζονται ακόμη 15 ημέρες για να συμμετέχει κανονικά σε ολόκληρη προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δε γυμνάστηκε ούτε σήμερα (24/02) λόγω θλάσης χαμηλά στα πλευρά, ωστόσο από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (27/02) ενώ κάθε μέρα που περνά λειτουργεί υπέρ του Μιχάλη Τσαϊρέλη ο οποίος ακόμη... μαθαίνει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :