Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!



Ο πόλεμος μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της λίγκας, οδηγούν τη νέα κυβέρνηση στην απόφαση να αναβάλει επ’ αόριστον κάθε αγώνα σε κάθε ομαδικό σπορ στη χώρα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net", ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής,) έχει ήδη συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και αύριο θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση. Παρότι το βασικό ζήτημα είναι το ποδόσφαιρο, η κόντρα ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας είναι πιο οξεία από ποτέ και κάθε εγχώρια επαγγελματική διοργάνωση αναμένεται να... κατεβάσει ρολά.

Φυσικά πρόκειται για την χειρότερη κατάπτωση που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μπορεί να πληρώσει επίσης βαρύ κόστος, έστω κι αν αυτή η κρίση δεν αφορά άμεσα το άθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :