Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΟΨΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Μήνυμα προς τους οπαδούς της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας.

«Και σε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για τη σοβαρότητα που έδειξαν, τον τρόπο παιχνιδιού και τη διάθεση που είχαν απ'το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δημιούργησαν ευκαιρίες, έβαλαν 4 γκολ, πριν το παιχνίδι της Τετάρτης. Όλα αυτά υπήρχαν στο μυαλό μας πριν από το ματς κόντρα σε ένα αντίπαλο δυνατό όπως η Ερμιονίδα. Το θετικό αποτέλεσμα ήλθε χάρη στη σοβαρότητα των παιδιών. Κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα αν και στο πρώτο 25λεπτο είχαμε μία νευρικότητα, βρήκαμε τα πατήματά μας, φτιάξαμε φάσεις και βάλαμε γκολ», σχολίασε αρχικά ο Δελλας για το ματς με την ομάδα του Κρανιδίου.


Ερωτηθείς να σχολιάσει την αναβολή της αναμέτρησης Πανθρακικός-Ολυμπιακός και αν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Μη με βάζετε σε τέτοια διαδικασία. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν γίνονται όλα νόμιμα, ή αν υπάρχει ισονομία. Εμείς θέλουμε να ξεκουραστούμε για να προετοιμαστούμε. Αυτό με νοιάζει. Δεν με ενδιαφέρει τί κάνουν οι άλλοι».

Όταν του ζητήθηκε να πει τί περιμένει απ'το ματς της Τετάρτης απάντησε: «Τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Στο τέλος ο Δέλλας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. «Θα ήθελα να ζητήσω απ'τον κόσμο μας , επειδή οι καιροί είναι περίεργοι, αυτοσυγκράτηση και να προσέχουν ακόμα και τον δίπλα μας. Ξέρουμε έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για ομάδα Β' Εθνικής. Αυτοσυγκράτηση για να είμαστε στο τέλος χαρούμενοι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :