Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ... ΓΥΡΙΣΕΙ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;



Ο Πράνιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και σχολίασε ότι είναι, πλέον, δύσκολο να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, καθώς... δεν περιμένει να χάσει τόσους βαθμούς ο Ολυμπιακός!

Αναλυτικά είπε...

Για την απόφαση μείωσης των τριών βαθμών:

«Είναι πολύ περίεργη κατάσταση και είναι δύσκολο να σκεφτείς το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και μετά από όλα όσα έγιναν, όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια βλέπεις ότι οι παίκτες είναι λίγο απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Και αυτό γιατί χάσαμε τρεις βαθμούς και αισθανόμαστε σαν να μην κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά τι να κάνουμε;

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι άδειο το γήπεδο, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως σε όλη τη σεζόν και να ξεχάσουμε όσα έγιναν».

Για την κούρσα του τίτλου:

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμένω να χάσει τόσους πολλούς βαθμούς ο Ολυμπιακός, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν χρειάζεται να τους σκεφτόμαστε. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δείξουμε σε όλους πως είμαστε καλή ομάδα και αυτό κάνουμε εφέτος. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τότε θα προσπαθήσουμε να τους προσθέσουμε πίεση. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και το ξέρουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :