Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΣΚΛΗΡΟ... ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΚΑΡΙΓΙΟ!



Ο Ολυμπιακός τα... δίνει όλα για τον Κουίδο Καρίγιο, με την Εστουδιάντες να μην συνεχίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η υπόθεση του Αργεντίνου φορ είναι στο μεταγραφικό... επίκεντρο για τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό. Με κινητήριο... μοχλό τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Εστουδιάντες, όπου ανήκει. Ωστόσο η περίπτωσή του ούτε απλή είναι ούτε εύκολη.

Όμως από την στιγμή που η Εστουδιάντες τέθηκε... εκτός της συνέχειας του Κόπα Λιμπερταδόρες (αποκλείστηκε σε διπλά ματς από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε από την Κολομβία) ο Καρίγιο βγαίνει πιο γρήγορα στο... σφυρί από την ομάδα του. Για την ιστορία η Εστουδιάντες στο πρώτο ματς είχε νικήσει 2-1 στην έδρα της.

Ο Καρίγιο είχε βάλει το ένα από τα δύο γκολ. Στον επαναληπτικό όμως έχασε με σκορ 2-0. Από την άλλη η ομάδα του Αργεντίνου άσου ήδη έχει κλείσει την... πόρτα της σε Μοντερέι και άλλες δύο ομάδες που έκαναν κρούση για τον παίκτη, όπως έχουμε αναφέρει. Ζητάει 9-10 εκατ. ευρώ με τους ερυθρόλευκους πάντως να δείχνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Στο... κόλπο για τον Καρίγιο είναι -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- δύο γερμανικές ομάδες (η μία είναι η Ντόρτμουντ) ενώ και η Ίντερ ενδιαφέρεται αρκετά σοβαρά. Με τον παίκτη έχουν καταπιαστεί και άλλες ομάδες από την Ευρώπη και την Αμερική. Δεδομένα πάντως το προσεχές διάστημα θα είναι σημαντικό και θα αναδείξει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για να κάνει δικό του τον παίκτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :