Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ FINAL 4! (VIDEO & PHOTOS)



Το επίσημο... τζάμπολ του Final 4 έγινε!

Προπονητές κι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων μίλησαν για τους μεγάλους ημιτελικούς, με τους Σφαιρόπουλο και Σπανούλη να δηλώνουν... χαρούμενοι για την επιστροφή του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά...

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης που δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που βραβεύτηκαν. Από το της σεζόν νικάγαμε κάτι το οποίο μας βοήθησε να χτίσουμε χαρακτήρα, Προσθέσαμε τον Κιριλένκο ο οποίος μας έδωσε άλλη διάσταση. Η ημιτελικός είναι ο τελικός για μας. Θα αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό».

Ο Μίλος Τεόντοσιτς συμπλήρωσε: «Δε μου αρέσει να μιλάω για μένα, προτιμώ να αναφέρομαι στην ομάδα μου. Παίξαμε εντυπωσιακό μπάσκετ και αν στον ημιτελικό παίξουμε όπως στα playoffs νομίζω θα νικήσουμε». 

Ο Τεόντοσιτς μίλησε και για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Σπανούλης, αλλά παίζουν σαν ομάδα. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Δε θα είναι εύκολο».


Με τη σειρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είπε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του F4. Είμαι περήφανος για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται εδώ μετά την περσινή απουσία. Σέβομαι και τις τρεις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Πιστεύω πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στον τελικό».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε καλούς χαρακτήρες και έχουν αποδεχθεί όλοι τους ρόλους τους. Οι προπονητές και η διοίκηση μας βοηθάει πολύ. Χαίρομαι που βρισκόμαστε εδώ». 

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για το 3/3 που έχει σε Final 4 και τόνισε πως: «Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τους κατάλληλους συμπαίκτες και προπονητές. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, κανείς δεν κερδίζει τίποτα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: «Τεράστια πρόκληση για μας. Δεν μας νοιάζει τι συνέβη στα περασμένα Final 4 με την ΤΣΣΚΑ. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δε θα έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας», ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είπε: 

«Το παρελθόν δεν παίζει μπάσκετ. Παίζουμε με μία τρομερή ομάδα, σπουδαίο προπονητή και θα κάνουμε τα πάντα για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σχολίασε και το γεγονός πως υπάρχει σε όλες τις ομάδες ελληνική παρουσία: «Δουλεύουμε από μικρές ηλικίες σκληρά, κάνουμε ότι αγαπάμε και το κάνουμε με αγάπη. Εκπροσωπούμε το ελληνικό έθνος και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Όσον για τον τεχνικό της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο: «Πάντα προσπαθούμε να κατακτούμε τον τίτλο. Αν κερδίσουμε θα είναι πολύ σημαντικό για μας και θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Δε μου αρέσει που χάσαμε στα περασμένα δύο τουρνουά, αλλά ανυπομονώ για αυτό το Final 4», δήλωσε.

Οι Έλληνες προπονητές είπαν: «Είμαι χαρούμενος που ο Σφαιρόπουλος έφτασε με τον Ολυμπιακό μέχρι εδώ. Καθημερινά δουλεύουν οι Έλληνες προπονητές. Ανυπομονώ για τον ημιτελικό», σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να λέει με τη σειρά του: 

«Είναι πολύ σημαντικό που ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ είναι Έλληνας. Κάνουμε καλή δουλειά και ευχαριστούμε τους προπονητές που δουλέψαμε δίπλα μας και μας βοήθησαν στη φιλοσοφία μας».


Στη συνέχεια, ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. «Τι να σου απαντήσω τώρα. Όταν αρχίζει μία σεζόν αρχίζουν και οι πιθανότητες να κατακτήσεις το τρόπαιο. Μία σεζόν είναι μεγάλη και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα κριθούμε στο τέλος. Όλοι θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος. Δε ξέρω αν είναι η τελευταία μου ευκαιρία», ήταν η απάντηση του.

Ενώ ο Φελίπε Ρέγες, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο κοινό μας, θέλουμε να σημειώσουμε πρόοδο και επιθυμούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να τους δώσουμε χαρά». 

Ο αποκλεισμός της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο προσθέτει έξτρα πίεση; «Έτσι κι αλλιώς έχουμε πίεση αφού παίζουμε στην έδρα μας . Ο κόσμος ζητάει το τρόπαιο. Ο αποκλεισμός του ποδοσφαίρου ήταν ένα χτύπημα για όλους μας. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος ακόμη κι αν είχε προκριθεί η Ρεάλ στο ποδόσφαιρο», απάντησε ο Ρέγες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για λογαριασμό της Φενέρ, αρκέστηκε να πει: «Σκληρή δουλειά χρειάζεται. Δεν υπάρχει μυστικό», με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα να συμπληρώνει: 

«Ιστορική στιγμή για τη Φενέρ και για τους περισσότερους παίκτες από μας. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν ήρθαμε για τουρισμό, αλλά για να παλέψουμε».

Ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς μίλησε και για τον MVP, Νεμάνια Μπιέλιτσα: «Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το κλειδί για τον Μπιέλιτσα», ενώ ο Σέρβος είπε για τον προπονητή του: 

«Το έχω πει πολλές φορές. Μαθαίνεις πολλά πράγματα από τον Ζέλικο. Όχι μόνο για μπάσκετ, αλλά και για τη ζωή μας. Εϊναι φοβερός άνθρωπος. Πήγα στη Φενέρ μόνο και μόνο για αυτόν. Τον θεωρούσα τρελό πριν τον γνωρίσω»

Σε σχετική ερώτηση, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε: «Ιστορική στιγμή για τη Φενέρ και για τους περισσότερους παίκτες από μας. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν ήρθαμε για τουρισμό, αλλά για να παλέψουμε».

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :