Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ!



Συνεχείς ήταν οι ετοιμασίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη φιέστα των ερυθρόλευκων και το Σάββατο και κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Το ειδικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας που ασχολήθηκε επιμελώς και εκτενώς με τη φετινή φιέστα αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες για να είναι όλα... όπως πρέπει για το απόγευμα της Κυριακής. Οι ετοιμασίες στο γήπεδο Καραϊσκάκη κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Ο 42ος τίτλος του Ολυμπιακού είναι αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη, οπότε όπως είναι φυσικό θα υπάρξει ειδική ενότητα.

- Αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη.

- Βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Deputy Director της UNICEF για την προσφορά του στο έργο της.

- Παρουσίαση της ομάδας Νέων που πήγε στους «16» του Champions League.

- Στο γήπεδο θα υπάρχουν 42 μεγάλες σημαίες, η κάθε μία με μια χρονιά πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της γιορτής οι συλλεκτικές σημαίες θα διατεθούν στο κοινό και όλα τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

- Οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν ένας - ένας, κάνοντας την είσοδό τους με μουσική υπόκρουση που οι ίδιοι παίκτες θα έχουν διαλέξει. Οι ποδοσφαιριστές γίνονται έτσι DJ της γιορτής.

- Βροχή βεγγαλικών την ώρα της στέψης!

- Στο ημίχρονο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν την ομάδα του γυναικείου πόλο (πρωταθλήτριες Ευρώπης) και του γυναικείου βόλεϊ (νταμπλούχες Ελλάδας).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :