Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!



Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έδειξε καλή εικόνα και πως θα πρέπει να συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά, αφού υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για την κανονική περίοδο.

«Στο τρίτο δεκάλεπτο έτρεξαν ένα σερί κι εμείς κυνηγούσαμε το σκορ. Στη συνέχεια υπήρξαν ελεύθερα σουτ και για τους δυο. Μεγάλο ρόλο στη νίκη έπαιξε η ευστοχία των δυο ομάδων. Όταν η διαφορά στο ημίχρονο ήταν στους 4 πόντους ο Ολυμπιακός έκανε σερί, έφυγε πάνω από τους 10 η διαφορά και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε, χωρίς να καταφέρουμε να μπούμε ξανά στο σκορ. Θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την κανονική περίοδο. Έχουμε ένα μήνα σχεδόν για να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Πιστεύω ότι δεν δείξαμε την κατάλληλη εικόνα. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε ξανά στο γήπεδο. Θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Πέρσι χάσαμε ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, κερδίσαμε στο ΣΕΦ. Είμαστε ακόμα στην κανονική περίοδο», ανέφερε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στην κάμερα της Nova.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :