Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ»



Η Εθνική Ελλάδας δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως υπάρχει πίεση στην ομάδα, ενώ παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης».

Αρχικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Υπάρχει πίεση, εννοείται. Η ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι στην τελευταία θέση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα, αρχής γενομένης από τα Φερόε. Ο προπονητής προσπαθεί να μας βοηθήσει, το έχει κάνει σίγουρα, άλλαξε κάποια πράγματα με την Ουγγαρία και θα αλλάξει και άλλα με τα Φερόε».

Και κατέληξε: «Είμαι χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε να είναι η Εθνική, αλλά πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κάνουμε κάτι καλό, να κερδίσουμε σίγουρα τα Φερόε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμα πιο δύσκολα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :