Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΤΟΜΙΤΣ : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...



Στη δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού κρίθηκε ο δεύτερος τελικός της Basket League με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, χαρακτήρισε... κλειδί της νίκης την άμυνα, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για:

Το αν ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ψύχραιμος στο ΟΑΚΑ: «Αυτό είναι σωστό. Οφείλετε στην καλή άμυνα που παίζουμε. Δείξαμε ότι και στα 4 δεκάλεπτα παίξαμε καταπληκτική άμυνα και μας κράτησε σ’ αυτό το ματς και μας έβγαλε νικητές. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι. Άρα η άμυνα ήταν το κλειδί και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε».

Το αν έχει τελειώσει η σειρά: «Φυσικά και δεν έχει τελειώσει. Η σειρά τελειώνει στις τρεις νίκες. Προηγούμαστε 2-0 και πρέπει να είμαστε σοβαροί, να ξεκουραστούμε και να ετοιμάσουμε την επόμενη προπόνηση».

Το αν η περσινή χρονιά έχει γίνει μάθημα: «Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Προηγούμαστε 2-0. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρυσι. Σκεφτόμαστε το σήμερα και το αύριο και μ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού: «Το μπάσκετ είναι όταν τελειώσει ο χρόνος. Στις τρεις νίκες. Εμείς δεν κοιτάμε πόσες νίκες έχουμε κάνει εναντίον τον Παναθηναϊκού, γιατί αυτό είναι λάθος. Πρέπει να σκεφτόμαστε το μπάσκετ, πώς να ξεκουράσουμε τους παίκτες και πόσο θα είμαστε δυνατοί την Κυριακή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :