Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ!



Παρελθόν αποτελεί από τη Βαλένθια ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο 24χρονος Σέρβος γκαρντ, ο οποίος μετακόμισε στην ισπανική ομάδα στα μισά της περιόδου που ολοκληρώθηκε, προερχόμενος από μία σεζόν στους μετέπειτα πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες».

Ο λόγος ήταν η διαφορά φιλοσοφίας που χώριζε τον Σέρβο πόιντ γκαρντ με τον νέο προπονητή της Βαλένθια Πέδρο Μαρτίνεθ.

Ο Νέντοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρώην πλέον, ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου νίκησε δύσκολα ο Θρύλος με 77-76, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Στα πέντε μόλις παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, που πρόλαβε ν’ αγωνιστεί, αφού η Βαλένθια αποκλείστηκε από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είχε μέσο όρο 8 πόντους και 3.6 ασίστ, ενώ στην ισπανική Λίγκα είχε να επιδείξει 7,8 πόντους και 1,9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Νέντοβιτς με το εξαιρετικό μακρινό του σουτ, αναμένεται να απασχολήσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους στη διάρκεια του καλοκαιριού.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :