Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΤΑΡΝΤΕΝ...



Το βάρος στον Κώστα Σλούκα έχει πέσει αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Για παράδειγμα, η υπόθεση του Τρεμέλ Ντάρντεν είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους και το διήμερο που ακολουθεί, είναι πολύ κρίσιμο.

Συγκεκριμένα, αύριο λήγει η ημερομηνία που έχει στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός να τον αποδεσμεύσει, καταβάλλοντάς του ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του. Εφόσον, όμως, δεν ενεργοποιήσει αυτόν τον όρο, τότε αυτομάτως ο Αμερικανός φόργουορντ θα μείνει στο Λιμάνι και την επόμενη χρονιά.

Γενικότερα, ο 33χρονος Αμερικανός δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, αλλά είχε καλή παρουσία στους τελικούς της Basket League, ενώ κόντρα στον Παναθηναίκό ήταν πάντα θετικός... Eμείς πάντως δε θα στοιχηματίζαμε στην παραμονή του...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :