Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!



Αλλάζει στάση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με το συμβόλαιο της με τον Μάρκο Σίλβα και πλέον υπάρχει διάχυτη... αισιοδοξία ότι σύντομα θα τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Μάρκο Σίλβα θα λυθεί και σύντομα ο Πορτογάλος θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει αλλάξει στάση και δείχνει περισσότερο... διαλλακτική στο θέμα της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα και φαίνεται να θέλει να "σπάσει" το συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Θυμίζουμε ότι λόγω των κακών σχέσεων που έχει ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας με τον Πορτογάλο τεχνικό είχαν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις έχοντας καταγγείλει τη σύμβαση μαζί του.

Όπως εκτιμούν άνθρωποι που ασχολούνται με την υπόθεση, πρόκειται στις αρχές της νέας εβδομάδας το αργότερα να έχει "κλείσει" και ο προπονητής να μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Αυτό φυσικά, περιμένουν και στον Ολυμπιακό για να... "δέσουν" τη συμφωνία με τον Σίλβα και να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας μαζί του.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :