Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!



Την ευκαιρία να προσδώσουν αίγλη και λάμψη στο πρώτο τουρνουά παλαιμάχων που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο το διήμερο 3-4 Ιουλίου θα έχουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου στην προσπάθεια προώθησης του αθλήματος στο όμορφο νησί των Κυκλάδων θα ηγηθούν οι ένδοξες μορφές του Θρύλου.

Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Παλαιμάχων στη Σύρο, το διήμερο 3-4 Ιουλίου!

Την κοινή αυτή προσπάθεια, της οποίας κίνητρο αποτελεί η αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ και η προώθησή του στη Σύρο, θα τιμήσουν και θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού!

Παναγιώτης Φασούλας, Γιώργος Σιγάλας, Αργύρης Καμπούρης, Στιβ Γιατζόγλου, Νάσος Γαλακτερός, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Βασίλης Ντάκουλας, Γιάννης Παραγιός είναι ορισμένοι από τους θρύλους του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα πατήσουν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου "Δημήτριος Βικέλας"!

Ο σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ιερός, καθώς το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων και του Συλλόγου Νεφροπαθών Σύρου!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και με την πολύτιμη χορηγία της Blue Star Ferries.

Το διήμερο 3-4 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να ζήσουμε μαγικές μπασκετικές στιγμές, να απολαύσουμε από κοντά μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Να είστε όλοι εκεί!!!

* Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα εισιτήρια θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες με νεότερη ανακοίνωση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :