Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΓΙΑ... Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!



Για το όνειρο του να βρεθεί στα ντραφτ του ΝΒΑ και κάποια ομάδα να πάρει τα δικαιώματα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sport24 radio.

Ο φόργουορντ του Θρύλου τόνισε πως:

«Είναι όνειρο για κάθε μπασκετμπολίστα αυτό, όμως το να γίνει έχει κάποια απόσταση.

Ο κάθε παίκτης θέλει να κυνηγάει τα όνειρα του και να παίξω στο ΝΒΑ είναι όνειρο ζωής» ενώ για την δική του περίπτωση είπε...

«Η βασική μας επιδίωξη ήταν κοντά στους πρώτους 50 στα ντραφτ. Από κει και έπειτα οι δύο ομάδες που μας έχουν προσελκύσει είναι οι Ατλάντα Χοκς που έχουν τις θέσεις 54 και 59, ενώ είχαμε και μία προσέγγιση από το Χιούστον στο 32».

Οσο για το ποια ομάδα υποστήριζε φέτος, ο Αγραβάνης είπε «ήμουν με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς» ενώ για τους παίκτες που αγαπάει και θα ήθελε να τους μοιάσει και που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον ίδιο, ο παίκτης του Θρύλου ειπε...

« Μου αρέσουν πολύ ο Μπλέικ Γκρίφιν και ο Κέβιν Λοβ».

Για τον ποιον θεωρεί τον κορυφαίο παίκτη που έχει δει να αγωνίζεται: «Από αυτούς που έχω δει πιστεύω ότι είναι ο Κόμπι Μπράιαντ. Δεν συμφωνώ στην άποψη των περισσοτέρων για τον Λεμπρόν».

Τέλος για τα κομμάτια που πρέπει να βελτιωθεί ο Αγραβάνης υποστήριξε: «Εγώ θεωρώ πως κάθε παίκτης κάθε χρονιά βελτιώνεται αυτό έκανα από πέρσι, αυτό θα κάνω από την χρονιά που μας έρχεται. Αυτό που χρειάζεται να βελτιώσω είναι ο χειρισμός της μπάλας και τα ντράιβ και να βελτιώσω το πάνω σώμα μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :