Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΓΚ



Διατεθειμένος να... εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει και να βρει ομάδα στο NBA, βάζοντας σε… δεύτερη μοίρα το ενδιαφέρον από την Ευρώπη, είναι ο Πατ Γιανγκ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Γαλατά έχουν κάνει… περιζήτητο στην Ευρώπη τον Πατ Γιανγκ. Ωστόσο, οι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να… περιμένουν, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ έχει θέσει ως πρώτο στόχο να επιστρέψει στο NBA.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχει στο Summer League και είναι μεταξύ τους Κλίπερς και τους Σανς. Το πρώτο πέρασμα του Γιανγκ από τον «μαγικό κόσμο» δεν στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε στους Πέλικανς για να αποχωρήσει το Νοέμβριο, χωρίς να έχει παίξει... ούτε ένα παιχνίδι!

«Ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι, θα δοκιμάσει την αγορά του NBA, πριν εξετάσει μία πρόταση από Ευρώπη», έγραψε αρχικά ο Ντέιβιντ Πικ στο Twitter και πρόσθεσε:

«Η μηχανή του ριμπάουντ, Πάτρικ Γιανγκ, κυνηγά μία συμφωνία για να συμμετάσχει στο Summer League είτε με τους Κλίπερς στο Ορλάντο, είτε με τους Σανς στο Λας Βέγκας».

* Nα σημειώσουμε ότι όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Ντάνστον δεν μείνει στον Ολυμπιακό, (δείτε τις τελευταίες εξελίξεις ΕΔΩ), ο Πάτρικ Γιανγκ είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 ερυθρόλευκος στόχος... 

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :