Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΙ... «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΣΤΟΝ!

Mία... λεπτομέρεια που δε μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή κατά πόσο είναι ικανή να αλλάξει... oλοκληρωτικά την τελική απόφαση του Μπράιαντ Ντάνστον (δείτε την ΕΔΩ) έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες ώρες!

Μετά και το "τιτίβισμα" αποχωρισμού του Ματ Λοτζέσκι στον Αμερικανό σέντερ (δείτε το θέμα ΕΔΩ)  αλλά και το "τιτίβισμα" του μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς (δείτε το ΕΔΩ), όλα έδειχναν ότι ο Ντάνστον είναι τελειωμένη υπόθεση για τους πρωταθλητές και ας μην έχει απαντήσει ακόμη επίσημα στην πρόταση που του έκαναν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι ο Ντάνστον είπε "ναι" στην πρόταση της Εφές για ΚΛΕΙΣΤΟ συμβόλαιο 2 χρόνων, αλλά τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιο που προτείνει στον Αμερικανό σέντερ η Τούρκικη ομάδα είναι τελικά 1+1.

Ο Ντάνστον δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του και το γεγονός ότι -ειδικά- σήμερα που όλοι περίμεναν ότι θα είναι η μέρα της κρίσης για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει βγει το παραμικρό ίσως να λέει πολλά ίσως όμως και τίποτα...

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντάνστον είναι... μπερδεμένος και αναποφάσιστος και απομένει να δούμε αν ο μάνατζέρ του τον πείσει τελικά να αποδεχθεί το συμβόλαιο για 1+1 (μέχρι στιγμής πάντως στο twitter του δεν έχει ανεβάσει κάποια είδηση σχετική), αν η Εφές αλλάξει τακτική και προτείνει διετές κλειστό (πράγμα που του έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός) μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη, ή αν τίποτα από τα δύο δεν γίνει και ο Ντάνστον αποδεχθεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :