Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισκέφτηκε το Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ και έμεινε... εντυπωσιασμένος από όσα είδε.

Στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ φιλοξενήθηκε σήμερα (08/07) ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα εκθέματα στα οποία τον ξενάγησε ο Γιωργής Μπουσβάρος.

Ο Έλληνας τεχνικός επισκεφτηκε τις εγκαταστάσεις του Μουσείου ενώ παρακολούθησε και βίντεο με την ιστορία της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως, «Έμεινα εντυπωσιασμένος από όσα είδα , υπάρχει μια αξιόλογη καταγραφή γεγονότων μέσω βίντεο , φωτογραφιών ιστορικών κειμένων, αντικειμένων της ιστορίας του μπάσκετ, είδα ηγετικές φυσιογνωμίες του μπάσκετ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συντελεστές του Μουσείου, να ευχαριστήσω τον Γιωργή Μπουσβάρο για την πρόσκληση, συγχαρητήρια επίσης στον Γιώργο Πετρίδη (διευθυντής τομέας αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ), στην Χριστίνα Μπατέκα (Μουσειολόγος) αλλά και τον Πρόεδρο της Χ.Α.Ν.Θ, τον κ. Σωσσίδη για αυτό που δημιούργησαν. Αν αγαπάς κάτι θέλεις να μάθεις και την ιστορία του. Υπηρετώ το άθλημα ως προπονητής από την σεζόν 1986-87, αυτή την στιγμή μπορεί να ασχολούμαστε με το μπάσκετ επαγγελματικά αλλά παραμένουμε εραστές του. Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου δεν μπορείς να καθορίσεις το μέλλον. Χρειάζεται σεβασμός σε όσους υπηρέτησαν το άθλημα κάτω από δύσκολες συνθήκες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :