Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...



Η Εβερτον ζητάει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ για τον Μιραλάς και η επιστροφή του στην Ελλάδα... δεν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι.

Εδώ και αρκετές μέρες είχε προκύψει το θέμα της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Οι προϋποθέσεις για μια τέτοια μεταγραφή είχαν βάση για περισσότερους από έναν λόγο. Και η αλήθεια είναι ότι οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν την περίπτωσή του. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως η επιστροφή του Βέλγου... δεν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "gazzetta.gr" η Εβερτον δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει αυτήν την στιγμή. Ο Μαρτίνεθ τον θέλει στην ομάδα (τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Asia Trophy) και η διοίκηση θα τον πουλούσε με ένα ποσό κοντά στα 15 με 20 εκατ. ευρώ. Ποσό που αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να δώσει καμία ελληνική ομάδα όπως γίνεται εύκολο κατανοητό. Μάλιστα η Εβερτον πριν από εβδομάδες είχε απορρίψει πρόταση της Τότεναμ (κοντά στα 15) γιατί την θεωρεί ανταγωνίστρια ομάδα.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα τόνιζαν οτι υπάρχει ομάδα που εξετάζει την περίπτωσή του και δείχνει ικανή να καταθέσει πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Εβερτον ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Μιραλάς ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του (τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι). Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν η υπόθεση Μιραλάς μάλλον (και λέμε μάλλον γιατί ποτέ μη λες ποτέ) τελειώνει για τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον γι' αυτό το καλοκαίρι.

Και ο ίδιος ο Κέβιν γνωρίζοντας την αγάπη που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του θέλησε να στείλει το μήνυμά του σε αυτούς μέσω της ιστοσελίδας όπως ακριβώς το μετέφερε στον ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό, για να είναι ξεκάθαρος και φυσικά να είναι ειλικρινής.

«Αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και φυσικά τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», ήταν το μήνυμα του Βέλγου εξτρέμ ο οποίος πρόσθεσε κι αυτό το μεγάλο «αλλά». Που έχει να κάνει με τις προθέσεις της Εβερτον και τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :