Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ, Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΚΑΙ Η... ΡΟΜΑ!



Ο Χολέμπας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αποχωρεί από τη Ρόμα με προορισμό την Premier League και τη Γουότφορντ και η Ρόμα ξεκίνησε, ήδη, την αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο διεθνής αμυντικός.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό (3/7) δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», ο αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, έχει φτιάξει τη λίστα των τριών παικτών που εξετάζουν οι Ρωμαίοι για να καλύψουν το κενό.

Σ’ αυτή πρώτος είναι ο Μπάμπα της Αουγκσμπουργκ, ο οποίος, όμως, κοστίζει πολλά. Η γερμανική ομάδα θέλει 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και μόνο αν πέσει αυτό το ποσό, θα ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Και στη 2η θέση της λίστας είναι ο μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μασουακού. Ο Γάλλος μπακ αρέσει στον Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θέλουν οκτώ εκατ. ευρώ και οι Ρωμαίοι εκτιμούν πως με έξι εκατ. ευρώ θα γίνει το deal...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :