Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΑΚ ΛΙΝ!



Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκανε χρήση του "opt out" που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Άλμπα Βερολίνου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μόλις έναν χρόνο κράτησε η συνεργασία του Τζαμέλ ΜακΛιν με την Άλμπα Βερολίνου, όχι πάντως με υπαιτιότητα της γερμανικής ομάδας. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ αποφάσισε να μείνει ελεύθερος, με σκοπό να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Ο ίδιος ο παίκτης έκανε χρήση του "opt out" όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, που του επέτρεπε να αποχωρήσει δίχως ουσιαστικές οικονομικές συνέπειες. Άλλωστε με όσα (φοβερά) έκανε φέτος με την Άλμπα, δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα ομάδα.

Για παράδειγμα, η Ουνικάχα Μάλαγα έχει ακουστεί ως πιθανός προορισμός του, με το ενδιαφέρον όμως να μην περιορίζεται εκεί αφού το όνομά του βρίσκεται στα "θέλω" κι άλλον ευρωπαϊκών ομάδων με... "γεμάτο" πορτοφόλι.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :