Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο... NBAer ΠΟΥ «ΠΑΙΖΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΣΛΟΥΚΑΣ! (PHOTO & VIDEOS)

H αναζήτηση για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κώστας Σλούκας καλά κρατεί στον Ολυμπιακό και εκτός από τις... γνωστές περιπτώσεις (δείτε όλα τα πιθανά σενάρια όπως τα αναλύσαμε χθες, ΕΔΩ) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάει και στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει... αρκετά, είναι αυτή του 23χρονου (7/5/1992) σούτινγκ γκαρντ των Miami Heat, Τάιλερ Τζόνσον (1.91 μ.).

Παίκτης με... δολοφονικό σουτ, πολύ αθλητικός και καλός αμυντικός που έχει ανέβει αρκετά στη λίστα με τους παίκτες που αρέσουν και εξετάζουν εξονυχιστικά στο λιμάνι. 

Κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, το ψάξιμο συνεχίζεται αλλά δεν θα πάει μακριά η υπόθεση, αφού τόσο η διοίκηση όσο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς -χωρίς βιασύνη μεν, αλλά- το συντομότερο δυνατόν... Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες στο ρόστερ... 

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του παίκτη και τα βίντεο που ακολουθούν :







Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :