Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΕΠΑΙΖΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;



Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει χαφ, με τον Σενεγαλέζο... Πάπε Ντιόπ που έπαιζε στη Λεβάντε και "έπαιζε" εδώ και δυο χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, να έχει προταθεί στους "πράσινους".

Η υπόθεση της μεταγραφής μέσου στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι προχωρημένη, μετά και τη σύσκεψη κορυφής στο Κορωπί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» το «τριφύλλι» έχει ήδη εντοπίσει υποψήφιο στόχο και είναι σε διαπραγματεύσεις.

Επειδή δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση δεν θεωρειται τίποτα σίγουρο. Γι’ αυτό ταυτόχρονα με την υπόθεση που ήδη τρέχει, οι Φύσσας και Βόκολος φτιάχνουν και μια ακόμα λίστα με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στα... «θέλω» του Γιάννη Αναστασίου. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» αναζητά έναν χαφ που θα μπορεί να παίζει τόσο ως αμυντικός, όσο και ως κεντρικός μέσος.

Μάλιστα, ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν τις τελευταίες ώρες είναι και ο Πάπε Ντιόπ. Ο 29χρονος μέσος είχε απασχολήσει στις αρχές του καλοκαιριού, και πλέον βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο και ενώ απασχόλησε τα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων τα δυο τελευταία χρόνια, χωρίς η υπόθεσή του να προχωρήσει τελικά.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :