Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!



Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, όχι μόνο για παίκτες που θα έρθουν, αλλά και για ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Το βράδυ της Κυριακής (9/8) οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα… αποκαλυπτήριά τους μπροστά στους οπαδούς τους στη φιλική νίκη 2-1 επί της Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ με πέναλτι στο 90’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το τέλος του φιλικού προανήγγειλε... μεταγραφές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τους Τούρκους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τους Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτό, οι οποίοι εκπροσωπούν τέσσερις ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων. Η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στην συνάντηση των τριών ανδρών, προκάλεσε πολλά... σενάρια για μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι αυτός που έχει την… υπογραφή στα μεταγραφικά των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, το «παρών» φέρεται να έδωσαν και οι Ρομπέρτο και Αρτούρ Μασουακού, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν… εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια τις προηγούμενες μέρες. Όπως τονίζεται στο δείπνο κορυφής δεν αποκλείεται να συζητήθηκε το μέλλον των παικτών στον Ολυμπιακό και όχι μόνο το ενδεχόμενο μεταγραφής τους, αλλά και νέων συμβολαίων, μια και τόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας, όσο και ο Γαλλοαφρικανός αμυντικός θεωρούνται από τα βασικά… εργαλεία στα χέρια του Μάρκο Σίλβα.

Πάντως, από σήμερα αναμένεται να… τρέξουν και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες στο Λιμάνι. Η θέση του αμυντικού και του αριστερού μεσοεπιθετικού βρίσκονται στην πρώτη… γραμμή και οι Ερνάνι και Άλεξ εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να θέσουν… τελεσίγραφο στην Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ενώ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, οι ερυθρόλευκοι φέρεται πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μίλαν για την απόκτησή του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :