Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ... *ΒΙΝΤΕΟ*

O Mαριάνο Αγκιλάρ, μάνατζερ των Ρομπέρτο και Μποτία, ήρθε χθες στην Αθήνα και τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν φουντώσει.

Κατ'αρχήν, η επέκταση του συμβολαίου του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό (δείτε ΕΔΩ) αλλά και η περίπτωση Μποτία, με την Γρανάδα να ενδιαφέρεται έντονα για τον 26χρονο Ισπανό στόπερ του Θρύλου και να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του όπως θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες. 

Υπαρκό το σενάριο ο παίκτης να ενδιαφέρει και τον Μίτσελ, αφού από την Γαλλία λένε ότι ο Μποτία είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ισπανού κόουτς για την άμυνα της Μαρσέιγ...

Aπό την άλλη, καλό θα είναι να κρατήσουμε και την συμπάθεια του Περέιρα στον Ισπανό αμυντικό που μπορεί να επιφέρει ντόμινο εξελίξεων (δείτε το σχετικό θέμα από 19/8 και βίντεο ΕΔΩ).

* Να σημειωθεί πάντως ότι -μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον-, από το περιβάλλον του Ισπανού αμυντικού δεν προκύπτει κάτι σχετικά με αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :