Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 12/07 ΣΕ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.! (VIDEO & PHOTOS)


Αλώβητη και από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Χάϊντουκ βγήκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, που συνέχισε το αήττητο σερί των 17 αγώνων της που κρατάει από 12 Ιουλίου!

Για την προσεχή αντίπαλο των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Εντουάρντο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας, στην άμυνα οι Ματέλ, Μπένκοβιτς, Τάραβελ και Πίβαριτς, αμυντικά χαφ οι Αντέμι και Αντόλιτς και οι Σουντανί, Ρογκ (επιτελικός χαφ) και Πγιάτσα πίσω από τον επιθετικό Ενρίκες.

Η Ντιναμό δεν είχε στην διάθεσή της τους αμυντικούς Σιγκάλι, Τάραβελ, Πίντο και βέβαια τον Σίλντεφελντ που είναι τραυματίας. Προερχόταν από 16 ματς αήττητη και ενώ είχε βρει δίχτυα σε 15 εξ αυτών! Ερχόταν επίσης από ένα σερί 4 νικών ενώ στο μόνο επίσημο παιχνίδι που δεν έβαλε γκολ είναι το 0-0 με την Ριέκα. Ουσιαστικά η Ντιναμό είναι αήττητη σε Κροατία και Ευρώπη από τις 12/07! Και βέβαια υπήρχε πριν η μεγάλη νίκη της επί της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεγάλο κροατικό ντέρμπι που έληξε ισόπαλο 0-0 έγινε μπροστά σε περίπου 20.000 θεατές. Με την έναρξη του ματς οι οπαδοί της Χάϊντουκ είχαν ετοιμάσει το κορεό τους.

Τη μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη την έχασε η Ντιναμό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στο 90+2’, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σουντανί, αλλά ο Χιλιανός, Ανχελο Ενρίκεζ, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χάιντουκ, Κάλινιτς.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διατήρησε το αήττητο, πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες και παρέμεινε στην κορυφή, δύο βαθμούς πίσω από τη Ριέκα (έχει ένα ματς λιγότερο) και τρεις από τη Χάιντουκ

Η Ντιναμό αγωνίστηκε με τους: Εδουάρδο Καρβάλιο, Ματέλ, Μπένκοβιτς, Ταραβέλ, Πίβαριτς, Αντέμι, Αντολιτς (64’ Μασάδο), Σουντανί, Χορν (59’ Τσόριτς), Πιάτσα (74’ Γκοντζάλο), Ενρίκεζ

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :