Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΣΟΚ ΣΕ... ΣΟΚ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Την πρώτη της νίκη μετά τις 23 Αυγούστου (3-2 εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ) και δεύτερη συνολικά στην Premier League, μετά από 6 αγωνιστικές, πανηγύρισε η Τσέλσι, επικρατώντας εύκολα 2-0 της Άρσεναλ, που μετά το... σοκ της ήττας στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό για το Champions League στον όμιλο του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να συνέλθει.

Ο Ζουμά στο 52' και ο Αζάρ στο 91' σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Γκάμπριελ (45’) και Καθόρλα (76’) αποβλήθηκαν για την Άρσεναλ, κάτι που έπρεπε να γίνει και με τον Ντιέγκο Κόστα.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε (μέχρι το 45+1’) αριθμητική ισορροπία, ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ και κυριαρχούσε.

Ο Ντιέγκο Κόστα προκάλεσε τον Κοσιελνί και κέρδισε την αποβολή του Γκάμπριελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, κάτι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «μπλε».

Η κεφαλιά του Ζουμά στο 52’ από τη σέντρα του Φάμπρεγκας και το σουτ του Αζάρ στο 91’ έκριναν το ντέρμπι υπέρ της Τσέλσι και χάρισαν στην ομάδα του Μουρίνιο τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε με 9 παίκτες το παιχνίδι, λόγω της αποβολής και του Καθόρλα στο 76’ και διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Ντιέγκο Κόστα.

ΤΣΕΛΣΙ (Ζοσέ Μουρίνιο): Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Όσκαρ (70’ Ραμίρες), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (81’ Ρεμί).

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Γκάμπριελ, Μονρεάλ, Κοκελίν (46’ Τσέιμπερς), Καθόρλα, Οζίλ (73’ Τσάμπερλεϊν), Ράμσεϊ, Σάντσες (73’ Ζιρού), Γουόλκοτ.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :